Lenovo představuje chytrý náramek SmartBand

1. 11. 2014 | 0

Lenovo se snaží proniknout do nových segmentů s velkým potenciálem, nyní jsou to „wearables“ zařízení, kde nabízí chytrý náramek SmartBand.

Společnost Lenovo představila nový chytrý náramek SmartBand SW-B100, který nabídne celou řadu zajímavých funkcí.

Zařízení je schopné monitorovat spánek uživatele, jeho cvičení (tep, spálené kalorie, počet kroků či ušlou vzdálenost) a následně data zobrazovat v přehledném denním, týdenním či měsíčním grafu. Náramek lze navíc spárovat s chytrým telefonem, díky čemuž na něm bude možné zobrazovat hovory, SMS, připomínky či upozornění. Kromě výše uvedeného lze chytrý náramek, který může fungovat také jako chytré hodinky, nastavit k automatickému odhlášení či přihlášení k počítači bez zadávání hesla – podobnou funkci nabízí například i jiné firmy.

Cílovou skupinou pro nový chytrý náramek jsou mladí lidé.

„Lenovo SmartBand je pro mladé lidi, kteří se starají o své zdraví a zajímají je nejnovější technické produkty,“ stojí v oficiálním prohlášení Lenova.

Lenovo SmartBand SW-B100 bude dostupný v šedé a modré barvě a bude se synchronizovat se zařízeními běžícími na operačním systému Android 4.3 a vyšším, Apple iOS 7.1 a vyšším (pozn.: tento krok osobně nechápu) a zařízeními s operačním systémem Windows 8. Cena ani datum vydání zatím nebyly oznámeny, stejně tak není jistá dostupnost v ČR.

lenovo-smartband-sw-b100-172328 lenovo-smartband-fcc

Zdroj náhledového obrázku: Engadget

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky