Lenovo smartphone S850

První pohled na elegantní smartphone Lenovo S850

6. 10. 2014 | 0

Dostal se mi do rukou jeden z prvních smartphonů Lenovo v oficiálním českém dovozu. Konkrétně model S850, jenž naláká hlavně dámy a lidi toužící po designu v levnější kategorii.

Dnes je na místě zmínit první pohled na zapůjčený telefon. Potěšilo mě, že po rozbalení se neokoukaný kousek tvářil velmi příjemně. Bílé varianty není třeba se bát, ostatní potěší růžová a tmavě modrá.

Tip: První pohled na nižší model A536 zde.

Lehce, po pár hodinách, zklame plastové provedení. To, co na váze ušetříte a při 140 g neucítíte v kapse, se negativně projeví na chybějící elegantnosti kovových šasi. Před koupí je třeba si jasně stanovit priority. Co však považuji za dostatečné plus je použití materiálů, které ač plastové, pravděpodobně s dobou neztratí svůj lesk. Šedý rámeček kolem celého telefonu budí dojem kovu, přední a zadní strana se tváří jako skleněná. Ač nevypadá, téměř se neliší od pravdy.

Lenovo S850 v ruce

Pravdu se pokusím odhalit v průběhu nadcházejícího týdne. Jakou radost může mít uživatel, když na něj čínský smartphone od Lenova promluví česky, si zkuste zažít sami. Systém v sobě skrývá pěkné části, v celkovém pohledu je trochu nabobtnalý. Design bývá nejvíce subjektivní záležitost, díky motivům si však přijde na své každý. První pohled je u konce, baterie stále drží. Největší očekávání mám právě od silné kapacity s hodnotou 2150 mAh. Prozatím se mě snaží přesvědčit.

Tip: Představení telefonů Lenovo pro český trh zde i s videem.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky