Unboxing videa NAS serverů

25. 7. 2014 | 0

V dnešním dílu seriálu o NAS serverech Lenovo se můžete podívat na krátká “unboxing” videa vysoce postavených modelů v domácím i firemním segmentu, abyste měli reálnější pohled na zařízení než jen z produktových fotografií.

Domácí čtyřdiskový model Lenovo Iomega IX4-300D

Lenovo Iomega IX4 je nejvyšším zástupcem NAS serverů Lenovo pro domácnosti, ale také případně pro menší firmy či živnostníky.

Vyznačuje se čtyřdiskovou konfigurací, dostupnou v  několika kapacitách, informačním displejem a zajímavým poměrem cena/užitná hodnota.

Firemní čtyřdiskový model LenovoEMC PX4-400D

LenovoEMC PX4 je druhým nejvyšším zástupcem samostatně stojících NAS serverů v business segmentu (hierarchicky výš je ještě šestidisková PX6, no a pak pouze skříňové, rackové modely), která je opět nabízena v několika variantách, dle osazené kapacity pevných disků.

Její výhodou jsou zejména pokročilé možnosti konfigurace a sofistikovanější verze technologií, které jsou oceňovány právě ve firmách, kde panují vyšší standardy zabezpečení a existují potřeby business řešení. V neposlední řadě nabídne také rozmanitější porty pro připojení dalších zařízení.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky