Lenovo obdrželo zlaté ocenění European Rising Star

21. 6. 2014 | 0

1274669_Rising-star2

Lenovo se stalo vítězem nejvyšší kategorie ocenění udělovaných Global Technology Distribution Council za výsledky v oblasti distribuce. Na druhém místě skončil Apple, bronzová příčka patří Samsungu.

 

Společnost Lenovo obdržela během slavnostního ceremoniálu v Barceloně ocenění European Rising Star, kterou uděluje Global Technology Distribution Council (GTDC).

 

Laureáty ocenění se stávají společnosti, které během posledního roku zaznamenaly mimořádný růst tržeb prostřednictvím svých distribučních partnerů.

 

Mezi členy GTDC patří IT distributoři, kteří stojí za celosvětovými prodeji v hodnotě více než 130 miliard dolarů.

Vítězové zlatého, stříbrného a bronzového ocenění Rising Star byli vybíráni v pěti příjmových kategoriích na základě růstu tržeb za uplynulý rok, a to podle údajů ze SalesWatch Distribution Panelu společnosti Context.

 

Kategorie byly rozděleny do pásem 25 až 50 milionů, 50 až 100 milionů, 100 až 250 milionů, 250 až 500 milionů a nad 500 milionů eur.

 

Lenovo zvítězilo v nejvyšší kategorii nad 500 milionů eur. Na stříbrné příčce se za ním umístila společnost Apple. Třetí místo GTDC přiřkl společnosti Samsung.

 

Distribuční kanál hraje klíčovou roli v dosahování těchto skvělých výsledků. Naši partneři nám pomohli upevnit pozici jedničky na světě v kategorii PC a pozici druhého největšího dodavatele PC v regionu EMEA, kde tržby přes distribuční kanály představují 95 % našeho celkového obchodu,“ uvedl k ocenění Vincent Fauquenot, viceprezident Lenovo EMEA pro produkty a prodejní kanály.

 

Vytváříme nové příležitosti pro naše partnery a pomáháme jim v růstu jejich podnikání nejen v kategorii PC, ale i našich dalších cílových oblastech. Do našeho distribučního kanálu budeme i nadále investovat, abychom společně s našimi partnery mohli dosáhnout našich cílů,“ dodal.

 

59503907eb8f1edc41977b6fb3492d

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky