Nové smartphony Lenovo řady S: když se spojí elegance a výkon

26. 2. 2014 | 2

Je to teprve pár hodin, co Lenovo na MWC 2014 představilo nové telefony z populární řady S. Nová S660, S850 a S860 dávají uživateli možnost koupit výkonný telefon v hezkém kabátku a to za velmi příznivé ceny. Nové telefony přináší nové vlastnosti, delší výdrž na baterii a doplňují tak stávající portfolio.

Na výběr má každý

S860, jakožto nejvýkonnější z trojice, nabízí náročným uživatelům skvělou mobilitu po celý den, zatímco S850 sází hlavně na štíhlé provedení, ale nezapomíná i na prvotřídní funkce. Model S660 je pak hlavně určen pro ty, kteří od telefonu vyžadují jistou míru elegance a funkčnosti zároveň.

Lenovo_S660

Telefony jsou připraveny uspokojit i ty více náročné a pro tyto účely je samozřejmě připraven velmi svižný hardware v čele s procesory Mediatek a Androidem ve verzi 4.2. Telefony v sobě mají zabudované některé z aplikací Lenovo DOit, které mají uživatelům pomoci při řešení každodenních situací s co nejmenším úsilím. Telefony také podporují technologii DualSIM, kterou zákazníci vyžadují čím dál tím více a Lenovo je připraveno jejich požadavky uspokojit.

  • S860 pro celodenní nepřetržité používání: telefon je kryt kovovým pouzdrem a vybavený velkým 5.3” displejem s rozlišením HD; nabízí pohotovostní dobu až 40 dní a dobu hovoru až 24 hodin v sítích 3G; 4-jádrový procesor a 2 GB RAM pro plynulý multitasking
  • S850 se skleněným designem: telefon je vhodný pro uživatele, kteří chtějí, aby o nich telefon i něco vypověděl, a proto je navržen tak, aby byl neuvěřitelně tenký, ale zároveň výkonný a odolný; telefon se může pyšnit celoskleněným provedením, které je k dispozici v růžové nebo bílé barvě; telefon je dále vybaven podobně jako S860 4-jádrovým procesorem Mediatek, 13-ti MPx zadním fotoaparátem a 5-ti MPx přední kamerkou pro videohovory pro zachycení těch nejprchlivějších okamžiků a velkým displejem o velikosti 5” s HD rozlišením
  • S660 pro vysoký výkon: telefon nabízí kompaktní rozměry v čele s 4,7” displejem, kovovým tělem, dlouhou výdrží na baterii a hlavně cenu, se kterou se žádná peněženka neprohne!; telefon je dále možné rozšířit paměťovými kartami až o dalších 32 GB, takže můžete mít s sebou neuvěřitelné množství dat vždy po ruce; telefon je díky komfortnímu zadnímu krytu velmi příjemný na dotek a odolný proti poškrábání či otiskům prstů

Jak je to s cenou a dostupností?

Cena ani dostupnost nebyly blíže určeny, ale jelikož Lenovo zatím oficiálně na našem území nezahájilo prodej telefonů, tak se nabízí otázka, kdy by se tak mohlo stát… Budeme doufat, že co nejdříve, jedná se vskutku o povedené kousky, které mají rozhodně šanci zaujmout a získat si své publikum!

A jak se líbí Vám? Koupili byste si některý z nově představených modelů? Se svými názory se s námi můžete podělit v komentářích pod článkem či na Facebooku.

Lenovo_S860

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky