Nové showroomy Lenovo v Plzni a Zlíně

11. 2. 2014 | 3

Lenovo showroom

Společnost Lenovo před několika málo dny otevřela dva nové showroomy, kam si můžete zajít a všechny Lenovo novinky si v praxi hezky vyzkoušet. Síť exkluzivních obchodů Lenovo Exclusive Store, kterou odstartovala první vlaštovka na pražské Harfě, se tak postupně rozrůstá.

 

Otevření dvou nových showroomů

Jeden z showroomů se nachází v Plzni na adrese Lidická 68, 323 00 a druhý ve Zlíně na adrese Kvítková 4352, 760 01. Doplňují tak dříve otevřená Centra v Brně a Ústí nad Orlicí. V těchto Centrech najdete nejen nejnovější produkty, ale i prodejce a odborníky, kteří rádi s výběrem nového kousku pomůžou a poradí s nejasnostmi. Lenovo Centra zároveň poskytují servis (záruční i pozáruční) na všechny produkty značek Lenovo i IBM.

 

Lenovo showroom_Zlin_otevreni_01

Otevření zlínského showroomu (vlevo Tomáš Šteffl, vpravo Josef Chvála)

 

Při otevření plzeňské pobočky byl přítomen i samotný Petr Toman, CEO Lenovo ČR a hovořil o vzrůstu tržního podílu Lenova na celkových prodejích počítačů v České republice, jde tedy vidět, že krize v prodejích se Lenovu krásně vyhýbá.

 

„Společnost Orange&Green je naším významným obchodním partnerem, který již úspěšně provozuje několik Lenovo Center v České republice. Jsme proto rádi, že právě tato společnost otevřela další Lenovo Exclusive Store, které zákazníkům umožní seznámit se lépe s našimi produkty, a kde jim bude bezpochyby poskytnuta profesionální péče,“ říká Josef Chvála, SMB Sales Representative společnosti Lenovo, který byl přítomen při otevření nového showroomu ve Zlíně.

 

Osobní zkušenost

Do nového Centra ve Zlíně jsem se zašel po otevření osobně podívat a je zde k vidění velká škála notebooků řady IdeaPad i řady ThinkPad. Notebooky jsou k vidění většinou v nejvyšších konfiguracích, ale není problémem zeptat se a zajistit i konfigurace nižší. Dále je k vidění mnoho multimediálních tabletů, desktopových počítačů, ale i různá příslušenství. Jmenovitě byly k vidění také kousky jako Lenovo Yoga 2 Pro nebo ThinkPad Yoga, či nové profesionální Ultrabooky ThinkPad S440 a S531.

 

Původní pobočka, která se nacházela jen o pár metrů vedle, byla kompletně přestěhována. Nové Centrum je nejen hezčí, ale je zde i více místa a nabízí lidem lepší zážitek. Stojí za zmínku, že Lenovo Exclusive Store v Plzni je otevřen od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin, ve Zlíně od 8.30 do 17 hodin.

 

Chodíte do specializovaných obchodů, nebo kupujete jinde? Už jste se také zašli podívat? Jak se vám nová Centra líbí? Já byl upřímně spokojen, už delší dobu nám ve Zlíně něco podobného chybělo. Se svými dojmy se s námi můžete podělit v komentářích.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky