IdeaCentre A530: elegantní domácí All-in-One mnoha poloh

7. 12. 2013 | 0

Lenovo IdeaCentre A530

Lenovo představuje nový přírůstek do úspěšné řady svých All-in-One počítačů – po úspěchu obřího domácího multimediálního centra A730 přichází menší, ale stejně všestranný a ohebný model A530 s 23" dotykovým displejem, 32 mm tenkou základnou a celohliníkovým šasi.

 

Lenovo je mezi All-in-One zařízeními jasnou jedničkou na českém trhu, není proto divu, že řady svých počítačů v monitoru rozšiřuje. Nově představuje Lenovo model do domácností, IdeaCentre A530, který pokračuje v tradici řady A, snadno polohovatelných, elegantních a velmi kompaktních All-in-One stolních počítačů, které poslouží jako univerzální domácí centra v domácnosti.

 

Řada A

Řada IdeaCentre A se začala zajímavě profilovat už před dvěma lety skrze velmi elegantní model A320, který ukrýval všechen hardware v malém podstavci, k němuž připojený displej poskytoval široké možnosti polohování. V duchu tradice se nesl také loňský, obrovský model A720 a jeho nástupce A730 s vylepšeným displejem. Tyto modely nabídly nebývalé možnosti polohování, kdy bylo možné displej naklápět v úhlu –5 až +90°, čímž se obrazovka zarovnala s podložkou a nabídla možnosti např. pro rodinné hraní dotykových her.

 

IdeaCentre A530

Lenovo A530_01 Lenovo A530_03

 

Nově představený model přináší možnosti modelu A730 v menším, 23" provedení, tedy široké polohování a sklopení do vodorovné polohy pro rodinnou zábavu, elegantní, pouze 21,5 mm tenké stříbrné provedení s tělem z hliníku, veškeré komponenty uschované v pouhých 31 mm tenkém podstavci, ale také Full HD (1 920 x 1 080) IPS panel s 10bodovým dotykovým ovládáním. Nechybí rovněž vestavěné reproduktory s certifikací Dolby.

 

Hardware a výbava

Co se hardwarové výbavy týče, v tenké hliníkové základně najdeme procesory Intel Core až i7 čtvrté generace (Haswell), 8 GB operační paměti, 1TB pevný HDD nebo hybridní SSHD disk, Bluetooth, Wi-Fi, čtečku paměťových karet, HDMI, ale také DVD nebo Blu-ray mechaniku.

 

Dostupnost a cena

Lenovo udává dostupnost na polovinu prosince s cenou začínající na 31 777 Kč s DPH.

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky