Slavíme 30 000 unikátů za měsíc + soutěž!

5. 10. 2013 | 0

Lenovo Blog CZ loni oslavil 20 000 unikátních návštěvníků za měsíc a dnes se chceme zase pochlubit dalším úžasným výsledkem: za září jsme překonali 30 000 unikátů! Za to vděčíme jen a jen vám, proto vás chceme odměnit zatím největší soutěží v historii blogu!

Už více než dva roky dosahuje Lenovo Blog CZ průběžného růstu z pohledu počtu unikátních návštěvníků za měsíc. Snažíme se blogu nasadit jasný redakční plán, vydáváme (s výjimkami) tři články týdně v pondělí, čtvrtek a sobotu. Tým autorů jsme rozšířili o nové tváře, jejichž články se na blogu objevují už více než rok!

Začali jsme točit k většině recenzí videa a v samotných recenzích se snažíme testovat zařízení Lenovo jako první v Čechách a často se nám i daří být jedněmi z prvních na světě. Když je potřeba, komunikujeme se servisy nebo technickou podporou a uveřejňujeme řešení palčivých problémů, případně návody na nastavení software či instalaci hardware. No a v neposlední řadě informujeme o novinkách s celosvětovou nebo českou platností. Spolupodíleli jsme se na vzniku a podílíme se na provozu serveru SprávnýNotebook.cz, který radí s výběrem notebooku.

Je pravda, že se snažíme vydávat větší množství chytlavých a jednodušších článků, protože se dlouhodobě snažíme o to zpřístupnit blog nejenom technicky založeným čtenářům, ale běžným návštěvníkům, jejichž zájmy jsou trochu jiné. Jsou to pro nás ale celkem neprobádané vody, a tak se o to snažíme metodou “pokus-omyl”, a tak se ne vždy úplně trefíme.

Díky tomu se nám dlouhodobě daří plynule navyšovat počet návštěvníků, kteří na blog zavítají. V loňském roce jsme při příležitosti 20. výročí notebooků ThinkPad dosáhli příznačné mety 20 000 unikátních návštěvníků měsíčně a nyní se chceme pochlubit znovu: v září jsme překonali 30 000 unikátů!

image-25255B3-25255D

Vývoj měsíční unikátní návštěvnosti Lenovo Blogu CZ od roku 2011

Nicméně, nechceme se pouze chlubit, protože bychom bez vás, našich čtenářů, neznamenali vůbec nic. Jsme nesmírně rádi, že Lenovo Blog CZ stále navštěvujete a volíte jej jako svůj zdroj informací o zařízeních a technologiích Lenovo. Za vaši neustálou přízeň vám upřímně děkujeme a tak jako vždy pevně doufáme, že vaši důvěru nezklameme, a slibujeme, že se budeme snažit dál!

Soutěž

image_full-25255B2-25255D

Jako poděkování vám, čtenářům, příští týden spustíme zatím největší soutěž na Lenovo Blogu CZ. Bude to klasicky “umělecká” tematická soutěž – opět po vás budeme chtít něco vyfotit nebo namalovat. Ze zaslaných výtvorů porota vybere tři nejpovedenější, kteří získají ceny. Soutěžit se bude o tablet Lenovo IdeaTab A1000 i s originálním pouzdrem, ale také příslušenství pro počítače a notebooky. Více už příští týden!

Tip: Pro představu, jaký formát bude mít soutěž, se můžete podívat na předchozí, vánoční soutěž.

DĚKUJEME!

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky