Nový web radí, jak si vybrat správný notebook

21. 3. 2013 | 3

Lenovo spustilo nový naučný web s názvem Správný notebook, který poradí, jak si vybrat ten pravý notebook a výběrem provede krok za krokem už od úplných základů, nechybí názorné ukázky a konkrétní doporučení. Web ovšem také nabídne poradnu, kde na dotazy odpovídají odborníci.

image4

www.spravnynotebook.cz

Server Správný notebook spustila tento týden společnost Lenovo, nechceme se zbytečně chválit, ale je třeba říct, že se na tvorbě podílelo také pár autorů Lenovo Blogu CZ. První a hlavní myšlenkou za novým serverem bylo pomoci lidem srozumitelným způsobem vybrat si správný notebook na základě jejich požadavků.

Web pomůže s výběrem od samého začátku až do konce – od momentu, kdy návštěvník teprve s výběrem notebooku začíná a neví, jaký druh notebooku potřebuje, nebo zda je vůbec přenosný počítač vhodný, přes jasné vysvětlení klíčových komponent (jaký má každá součástka účel a co představuje) a jejich hlavních parametrů, až po interaktivní “luštění” inzerátu notebooku např. v internetovém obchodě, letáku nebo katalogu.

Na webu Správný notebook najdou rady a pomoc nejenom úplní začátečníci, ale také návštěvníci, kteří již s počítači zkušenost mají, ale svět notebooků, který se od světa stolních počítačů poněkud liší, jim buď tak známý není, nebo si znalosti chtějí rozšířit.

Samostatnou, aktivní součástí webu je poradna, ve které uživatelé mohou položit dotaz – problém při výběru nebo doporučení konkrétního notebooku – a odborníci jej obratem zodpoví. Poradna navíc informuje o položení i zodpovězení dotazu e-mailem, tazatel se tak nemusí neustále vracet a sledovat, zda již na dotaz přibyla odpověď.

Web ovšem také pomůže snadno se zorientovat v kompletní nabídce notebooků společnosti Lenovo, jejich unikátních vlastnostech a jsme také rádi, že se našlo místo pro recenze a odkazy na Lenovo Blog CZ.

 

Odpovědět

comment-avatar

Informace: Žádné osobní údaje nejsou povinné! Povinný je pouze text komentáře.


Související příspěvky